1:32 Ombouw projecten

zaterdag 24 maart 2012

Blokpost-32 Nieuws 24 maart 2012

Een heel klein beetje nieuws is er wel te melden. Wie de KM1 site bekeken heeft ziet dat er vooruitgang is is de uitlevering van de modellen. Onlangs is de BR 62 uitgeleverd. Ook wordt melding gemaakt van het feit dat de Omm 32 bakwagens in productie zijn gegaan en dat ook de tweede serie bijna is uitverkocht. Van de Mallet 99.633, Glaskasten en Kö zijn ook nog maar enkele exemplaren te bestellen. Ik hoop dat nu de productie gestart zal gaan worden van deze modellen. De Mallet 99.633 bestelling loopt al een behoorlijke tijd en ik wil nu wel eens de loc in handen hebben. Dan gaan we wat smalspoor 750mm rails bouwen en kunnen we de loc laten rijden. 

KM1 BR 99.633 Württembersche Mallet. foto KM1
We, ik en zoon Joost zijn wel druk aan het bomen hoe we een stukje modelbaan gaan opzetten. Het smalspoor voorbeeld is in de voorgaande Blokpost-32 Nieuws uitgelegd. Voor de poten van de tafels denken we er over om de steunen van de Kingswear baan te gebruiken je kunt toch maar 1 baan tegelijk opzetten. Voor de sturing willen we gebruik maken van de bestaande DCC stuurkast. Wel even bekijken of het vermogen hoog genoeg is om de stroom te kunnen leveren voor een spoor1 locomotief met dynamic steam. Gewoon testen en zien of het werkt.

Ik heb eens rondgekeken of er nederlandse spoor 1 aanhangers te vinden zijn maar die moet je ook met een lampje zoeken. Het lijkt er op dat er toch meer spoor 0 aanhangers zijn hier in dit kikkerlandje. Maar goed dit geeft allemaal niet ik ga gewoon ons eigen idee volgen en er wat leuks van maken. Nu hoop ik eind volgend jaar met vroegpensioen te gaan en dat sluit dan weer mooi aan bij het komende spoor 1 avontuur.

CdJ

Geen opmerkingen:

Een reactie posten